Ресторанти

Ресторант Дорис

В категория:
Населено място:
Равда
Адрес:
ул. "Зорница",8238 Равда
Рейтинг от потребителите на SunnyBeach.com:
4.4 от 12 общо
Дорис е ресторант в Равда, предлагащ меню, пълно с вкусни ястия от гръцка кухня, морски специалитети и средиземноморски ястия. Този ресторант предлага най-свежите съставки и уютна атмосфера, на която можете да се насладите заедно с вашите приятели и семейство!

Попълнете формата по-долу

Благодарим Ви, че ни писахте! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.
Моля, съгласете се с нашите права и условия
Моля съгласете се с нашият регламент за защита на личните данни
Зарежда се, Изчакайте ...
Докладвайте нередност
Подобна на Ресторанти в Равда:
Ресторант Фиш & Стек Хаус ТЕРРА Ресторант Фиш & Стек Хаус ТЕРРА Равда, Бургас Fish & Steak House Terra е ресторант в Равда, предлагащ меню, изпълнено със специално подбрани барбекю, месни специалитети, специалитети от морски дарове и различни европейски ястия. Интериорът на ресторанта е уютен и в традиционен български стил. Добавете в "любими"
Рейтинг от потребителите на SunnyBeach.com:
4.5 от 40 общо
Ресторант Фрегата Ресторант Фрегата Равда, Бургас Фрегата е ресторант в Равда, който ви предлага елитно и разкошно изживяване с техните висококласни ястия и кухня. Този ресторант предлага разнообразие от най-вкусните морски дарове, европейска и интернационална кухня, като подбира само най-добрите ястия, които да представят техния ресторант. Добавете в "любими"
Рейтинг от потребителите на SunnyBeach.com:
5 от 21 общо
Ресторант Капризе Ресторант Капризе Равда, Бургас Капризе е ресторант в Равда, предлагащ меню, изпълнено с традиционни и автентични руски ястия. Те имат приятелски и внимателен персонал и красив интериор на открито, където можете да се насладите на полъха. Добавете в "любими"
Рейтинг от потребителите на SunnyBeach.com:
4.4 от 40 общо
Ресторант Братята Ресторант Братята Равда, Бургас Братята е ресторант в Равда, предлагащ богато меню, изпълнено със средиземноморски, европейски и централноевропейски ястия. Всяко ястие се приготвя с максимална грижа, персоналът е дружелюбен, а атмосферата е уютна и комфортна. Добавете в "любими"
Рейтинг от потребителите на SunnyBeach.com:
4.6 от 105 общо
Ресторант Вийона Ресторант Вийона Равда, Бургас Вийона е ресторант в Равда, предлагащ специално подбрани специалитети от морски дарове, ястия от средиземноморска Източна и Централна Европа. Атмосферата на ресторанта е уютна, а персоналът е внимателен, бърз и приятелски настроен. Добавете в "любими"
Рейтинг от потребителите на SunnyBeach.com:
5 от 100 общо
Прегледай всичко от Ресторанти в Равда
Попитай за свободни места
От Дата
До Дата

Собственик сте на БИЗНЕС?


Добавете Вашият бизнес сега и получавайте неограничен достъп до оферти!