Ресторанти

Ресторант Ханска шатра

Места за сядане
вътре навън тераса
Кухня
Българска кухня Интернационална
Програма, музика
Вариететно шоу Жива музика
Подходящо за
Семинари Семинари
Фирмени партита Фирмени партита
сватба сватба
абитуриенти абитуриенти
семейства семейства
майки с деца майки с деца
среща с приятели среща с приятели
рожден ден рожден ден
ергенско парти ергенско парти
моминско парти моминско парти
ревюта ревюта
Начин на плащане
Кредитна карта Кредитна карта
В брой В брой
В категория:
Телефон
+359 554 22 811
Населено място:
Слънчев бряг
Уебсайт:
Рейтинг от потребителите на SunnyBeach.com:
4.5 от 2290 общо
На север от курорта Слънчев Бряг, високо над морето, ще откриете ресторант „Ханска Шатра“.  Това е място за забавление и кулинарни удоволствия.

Архитектурата на Ханска Шатра наподобява шатрите на българските ханове. От неговите тераси има чудесен изглед към Слънчев Бряг, Несебър и Свети Влас. Това уникално заведение ще ви предложи приятни часове с разнообразна шоу-програма и приятна музика.

Ресторант Ханска Шатра е отворен всеки ден от 09:00 до 24:00. Такси, карета или автобус ще ви отведе до там. Това е мястото откъдето може да се любувате на страхотна гледка и денем и нощем. Пред очите ви се разкриват в цялата си прелест морските курорти и някои селца близо до Слънчев бряг.

Ресторант Ханска Шатра датира от социалистическо време и е запазена марка за по-старите генерации, но и за днешните също е известна дестинация.

Чужденците също познават много добре заведението и веднъж дошли, се случва да повторят и потретят, защото мястото е наистина страхотно. Сградата впечатлява с формата си. Отвътре има специална тронна зала и надписи описващи прабългарските бит, история и традиции.

Обслужването е на много високо ниво. Сервитьорите са до един брадясали, защото идеята е да наподобяват прабългарите, които са оставяли брадите си. За настроението на гостите има група, която изпълнява кавъри на известни парчета.

Специалната програма е от вариатетен тип и включва танци, акробатични номера, фокуси и др. След тази програма се отваря дансингът и купонът е във вихъра си.

Кулинарното разнообразие също би задоволило всякакви вкусове. Предлагат се отбрани алкохолни питиета. В ниската част на ресторанта има обособен Пиано Бар. За тези, които обичат да бъдат да се наслаждават на гледката има общирна тераса с изглед към морето и планината. Препоръчваме на всеки, който се отправя към Слънчев Бряг да отскочи до Ханска Шатра!


Попълнете формата по-долу

Благодарим Ви, че ни писахте! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.
Моля, съгласете се с нашите права и условия
Моля съгласете се с нашият регламент за защита на личните данни
Зарежда се, Изчакайте ...
Докладвайте нередност
Попитай за свободни места
От Дата
До Дата

Собственик сте на БИЗНЕС?


Добавете Вашият бизнес сега и получавайте неограничен достъп до оферти!