Да изберем лятна почивка в Елените

Лятната ваканция е време за възстановяване на силите в среда, различна от тази на работното ежедневие. Характерно за Елените е, че е предпочитам за семейна почивка. Ако притежавате собственост в някой от апарткомплексите, то вие вече сте оценили мястото по достойнство.

За всички останали - настаняването е както в хотели, така и във вили. Възможно са различни пакети – от BB, FB, All Inclusive. Бихте могли да договорите специална комбинация за вас и придружителите ви. Гъвкавата ценова политика на хотелиерите дава възможност за избор на подходяща оферта според бюджета.

Както във всеки морски курорт, и в Елените са разположени множество ресторанти, барове, нощни заведения, места за бързо хранене. Всеки е различен – от национална кухня, предпочитана от чужденците, до рибни ресторанти, които са предпочитани от българите.

Семействата с деца предпочитат да наемат апартаменти с добре оборудвана кухня и сами се грижат за храната.

Аниматори се грижат за доброто настроение на децата с разнообразни мероприятия и шоу програми. В комплекса има медицинска служба, детска градина, бюра за обмен на валута и интернет клуб.