Култовият The Corner Live Club стартира сезон 2021 този петък - 14 май

Култовият клуб „The Corner Live Club“ в Слънчев бряг,  изцяло обновен, стартира сезон 2021 със запомнящо се Grand Opening парти.  Началото на летните купони в хитовия клуб ще бъде поставено на 14-ти май петък от горещата поп-фолк звезда Меди. Точно на време за абитуриентските балове и първите горещи звездни нощи в Слънчев бряг.

През миналото лято „The Corner Live Club“ се превърна в туптящото сърце на Слънчев бряг. Заклетите фенове на купоните намираха тук пристан и достатъчно от всичко – музика, забавление, нови срещи, емоции, танци до зори и др.

И този сезон няма да е по-различен, категорични са от екипа. „Завръщаме се още по-добри. Заведението е напълно обновено и разширено. На емблематичната ни тераса, всички почитатели на качествения звук ще могат да му се наслаждават до насита, защото озвучаването е феноменално. Постигнахме страхотни неща, не само с интериора, но и с чистотата и красотата на звука“, обявиха от „The Corner Live Club“.

Пулсът на Слънчев бряг отново ще се усети“, категорични са от екипа, който няма търпение да запретне ръкави и да прави това, което умее най-добре – да ви кара да се радвате и помните всеки един миг в „The Corner Live Club“.

Хитовото заведение, намиращо се точно срещу хотел „Кубан“ е едно от емблематичните места в курорта и всеки сезон е топ дестинация. С новите промени и амбициозна звездна програма с гост изпълнители, клубът отново дава заявка за най-горещата парти локация по Черноморието през лято 2021.

Резервации за откриването, абитуриентските балове или за всяка вечер, в която искате да му отпуснете края, вече се приемат на тел.: 088 833 5588.