Петте най-известни клуба в Слънчев бряг

Когато говорим за нощния живот на Слънчев бряг, безспорно денс и диско клубовете са в неговата основа. Първите са се появили скоро, след като курортния комплекс е заживял самостоятелен живот, внимателно планиран от неговите създадели. Легенди се носят за Бар Вариете, Златна ябълка, барът на хотел Кубан, след това Камелия, бар Русалка - до Айсберг. Често курортисти и местни са посрещали в тях утрото , преминаващо плавно в ранно морско къпане.

Днес титаните на нощния живот имат друг облик. Саундът е на световна класа. Гостуват световноизвестни диджеи. Тематичните купони се превръщат в топ събития на България.

Едва ли някой ще се усъмни, че имаме право да започнем с Великана на нощните партита Какао Бийч https://www.sunnybeach.com/go-guidebg/107. Почти две десетилетия, от 2003-та, клубът е флагман на купоните. Разположен е на Южния плаж на Слънчев бряг. Усещането е, че морето е естествено продължение на вълните на емоцията.  В годините тук са гостували Роджър Санчес, Чикейн, Свен Вет и Джош Уинк, Дани Хоуелс и Мартийн тен Велде, Таркан. Разбира се класиците Viktor Kalderon и Свен Ват. Помним тези събития.

Българското участие е също добре представено DJ Dias, Pacho I Peppo ...
Какао бийч стана толкова популярен, че даде името на цял комплекс от плажни забавления.

Повече от месец се усеща трепета на старта на сезона. Тече подготовка. Тестват се уредби и системи, въвеждат се последните новости в саунда и визуалните ефекти. The Grand Opening се възприема като гонг за старт на лятото. Емоцията избухва и не спира до първите намеци за есен.

Тази година откриването е на 25 и 26 юни, и разбира се Джулая. Събитието стартира на 30 юни късно вечерта, за да заспи с първите лъчи на слънцето над залива.  В Слънчев бряг слънцето не залязва. То само изгрява. Следете ни във фейсбук, за да сте информирани.

Безспорно Бедрум Бийч https://www.sunnybeach.com/go-guidebg/110  е клуб, за който под формата на легенди се разказват истини. Ще го откриете на Какао бийч. Капацитетът е над 2500 гости. Екстравагантни решения в интериора, естествени материали и много растителност. Стил. Саунд, L-акустик, което за познавачите означава много. Получавате отлично обслужване. И настроение, което може да ви предостави само заведение от висок клас.

Когато коментираме Бедрум Бийч, това не се ограничава до вечерите и нощите. През деня Bedroom е естествено продължение на морската шир и на плажа, допълнен с класически коктейли и ... балдахин. Инфинити басейн, съблазняващ колкото са привлекателни и хладните морски вълни.

Нощта е звук. Звук на вълни, премесен с невероятен саунд. Клубна музика, известни DJ, тематични партита. Вечерите с шампанско и винени дегустации, модни дефилета, Lady’s night и какво ли не. Купонът 2021 в Bedroom вече започна.
 
Клуб Баунс (Club Bounce) https://www.sunnybeach.com/go-guidebg/111 Това е вашето място, ако сте фенове на hip-hop или R&B. Клуб Bounce е онова място, в което отивате по естествен начин. Просто краката сами ви отвеждат дотам. Дали сте на бара, или с коктейл се полюшвате в ритъма на музиката – тук се чувствате на мястото си. Настроението градира с напредване на нощта. В един момент усещате, че гласът ви се слива с този на изпълнителя, и всички наоколо се движат е един ритъм. Това е едно изживяване, което не бива да пропускате. Лято 2021 вече започна в Bounce club!
 
Ла Кубанита https://www.sunnybeach.com/go-guidebg/113 Още една перла на Какао бийч. Нещо като официален вход към плажа на Слънчев бряг, морето и вълните. Прилив на карибска емоция, латино ритми, перфектни коктейли, и сякаш си на дефиле на бански костюми. „La Cubanita Beach Bar“ вдъхновява с намигването към екзотичните дестинации. И доказва, че слънцето и момичетата на Слънчев бряг са по-добри от тези на Карибите. И много цветове. Очакваме La Cubanita Beach Bar да обяви програмата си за предстоящото лято. Засега мястото е маркирано като „временно затворено“.

Клуб Айсберг https://www.sunnybeach.com/go-guidebg/334  Още една легенда, чиято програма очакваме за лято 2021. За съжаление през 2020 Айсберг остана едно от онези заведения, които не отвориха.  Преди няколко месеца на Facebook страницата на клуба обявиха, че наемат персонал, което дава надежда за едно добро лято. Айсберг изникна някога на мястото ня култовия бар Русалка. Ако последното име не ви напомня нищо познато – попитайте родителите си
.
От Playa beach club вече обявиха, че са отворили https://www.sunnybeach.com/go-guidebg/108  

Bar Mexo, един от най-добрите плажни барове също отвориха.