BedRoom Beach - старт на Лято 2023

Готови ли сте за голямия старт на сезона и първото грандиозно лятно парти в Слънчев Бряг?

На 23 и 24 юни, DJ YAHMI, звезда на френската клубна сцена, ще вземе под контрол изцяло обновения Bedroom Beach.

Слънчев бряг винаги е бил любимата парти дестинация на България. Лято 2023 няма да е изключение. DJ YAHMI, в момента миксира в луксозния клуб Matignon Paris, разположен в сърцето на Шанз-Елизе. Звездата идва в България след поредица участия в Маракеш, Виена, Монреал и Люксембург.

Неговото музикално пътешествие е истинско предизвикателство. Само на 14 години YAHMI започва да се вълнува от миксирането на различни жанрове, благодарение на баща си, истински меломан. С годините, YAHMI превръща стаята си в импровизирано студио и започва да работи като осветител в малък клуб. Един ден,  когато DJ-ят, който трябва да миксира не се появява, YAHMI заема неговото място.

Според думите му, той е изпитал истински стрес, защото моментът, за който е мечтал цял живот, настъпил някак неочаквано. Неговата музика се харесва на всички в клуба и скоро той стана негов резидент. Така започва да селектира музиката всяка вечер.

Днес името на YAHMI е в програмите на престижни клубове в Париж. Сред тях са Mirage, Café Marly, Mademoiselle Mouche, L'arc & Boum-Boum. Той обаче е щастлив, че може да обикаля целия свят и да представя своята "музикална вселена". Тя е ретроспекция на хаус музиката с елементи от комерсиални хитове, които са любими на повечето хора.

Не пропускайте тези изключителни събития на 23 и 24 юни в Bedroom Beach. Местата са ограничени!

Докоснете се до атмосферата. Нека музиката да ви завладее и започнете лятото както никога досега!

Book your table now +359888860666