Предимствата на почивката на море през май

За българското черноморие май месец се счита за началото на летния сезон. Този месец предоставя комфорта на морската идилия без лятната шумотевица.

Почиващите през май могат първи да се насладят на удобствата и комфорта на хотелите по черноморието. Едни от предимствата да се възполваш от почивка през този месец е спокойствието, което преобладава по курортите. Вие и вашето семейство ще имате възможността да се насладите на топлия полъх на вятъра, комфортни хотели на относително ниски цени и красиви морски изгреви.

Черноморските градове предлагат уютни места за нощувка, атракции за забавление и възможности за разходки по златните пясъчни дюни. През май ще станете свидетели на нацъфтелите паркове и резервати, които  допринасят за доброто ви настроение.

За естетите и любителите на вкусна храна, Слънчев бряг и Свети Влас предоставят ресторанти с международна и традиционна българска кухня.

На територията на нашето черноморие се намират много археологически забележителности и исторически музеи, който могат да обогатят знанията ви по време на вашата почивка.

Месец май ви предоставя възможността за спокойното посещение на забележителностите на град Несебър и уютните хотели на Слънчев бряг, Равда и Свети Влас. Друго предимство на този месец е гостоприемството и професионализма на обслужването по курортите. Вие може да сте първите насладили се на висококачествена, евтина и комфортна почивка в началото на летния сезон.