Атракции и Активности

Екшън Аквапарк

Телефон
088 999 1666
Населено място:
Слънчев бряг
Адрес:
8240 Стария възел, Sunny Beach
Уебсайт:

Работно време
10:00 - 16:00
Рейтинг от потребителите на SunnyBeach.com:
4.6 от 1300 общо
Екшън Аквапарк е воден тематичен парк, простиращ се на 36 декара площ в западната част на к.к. Слънчев бряг. Екшън е първият аквапарк в България и гордо носи своето име, защото тук няма как да скучаете. От годините на своето създаване паркът не е спирал да се развива, добавяни са водни атракции и пързалки, повишавано е качеството на обслужване и анимацията в парка с всяка година.
Екшън е най-зеленият аквапарк в България. Обвит в зеленината на тропически палми, кипариси и средиземноморски храсти, паркът разполага с безброй водни пързалки. Понастоящем паркът предлага над 30 водни атракции и забавления, някои от които са без аналог в страната. Любими на всички наши гости са анимационната програма, 330 метра дългата „Ленива Река“, гейзерите и фонтаните, прекрасните зони за плаж, разходка и  релаксация.

 За Сезон 2020
Аквапаркът в Слънчев бряг отвори врати на 03.07.2020г. и вече посреща първите си гости при безпрецедентни мерки за сигурност от основаването си. Целта е да бъде запазено здравето на служителите и на гостите, като се предложи една незабравима ваканция с много забавления. Всички съоръжения работят, като само някои от тях са на ротационен принцип.

Попълнете формата по-долу

Благодарим Ви, че ни писахте! Ще се свържем с Вас възможно най-скоро.
Моля, съгласете се с нашите права и условия
Моля съгласете се с нашият регламент за защита на личните данни
Зарежда се, Изчакайте ...
Докладвайте нередност
Попитай за свободни места
От Дата
До Дата

Собственик сте на БИЗНЕС?


Добавете Вашият бизнес сега и получавайте неограничен достъп до оферти!