Какво да посетим?

Открийте привлекателни туристически дестинации в България. Намерете отговор на въпроса: какви интересни места да видя? Изберете подходящо време в годината и обиколете тези места. България от край до край е само няколко часа с кола. Повярвайте ни, че каквато и посока да изберете - след кратко пътуване пред вас ще се разкрият истински чудеса.

България е красива страна. Където и да застанете, погледът ви ще стигне то някое възвишение, до гора, до красива градина. На 111 000 кв.км се е побрало цялото разнообразие на природата. Тук всичко е различно. Всеки камък, всяко поточе, всяка долчинка или храст сякаш е създаден точно за мястото, което е заел.

Исторически места и археологически разкопки. Те са навсякъде - от долината на тракийските царе и тракийските могили, до прекрасно запазените крепостни стени на Несебър и другите крайбрежни поселища. 
Странджа - загадъчна, сякаш тук се е зародила цивилизацията. Легенди, в които има истина. Следи от минали през древните гори народи. Розовата долина, създадена от докосване на божествена ръка, която раздава благодат на българите и от тях се очаква съвсем малко - да съберат дъхавото течно злато. 
Водите на България. Реки и езера, водопади и бистри извори - богатство, което е дар от природата. 

Всичко има в България. Дори хората, които живеят тук не успяват да посетят всички благословени места.