Хотел Barceló Royal Beach дава началото на летния сезон на 24 май, предлагайки петзвездни промоции

На 24 май 2023 г., петзвездният хотел Barceló Royal Beach в курортен комплекс Слънчев Бряг, единственият представител в България на международната испанска верига Barceló Hotels&Resorts, ще даде старт на летния туристически сезон.

За този специален случай са предвидени изключителни намаления до 40%. Те са валидни за всички директни резервации през уебсайта на хотела www.barceloroyalbeach.bg до края на май 2023 година.

Гостите ще имат възможност да се възползват и от допълнителни предимства. Сред тях са безплатно използване на закрития паркинг, СПА центъра и термалната зона на хотела. Дадена е възможност за смяна на типа стая в зависимост от периода на престоя.

Самият хотел Barceló Royal Beach 5* е разположен на няколко стъпки от златистия пясъчен плаж на Слънчев бряг. Предлага изкусително лятно изживяване с удобства, уникална испанска концепция за all inclusive, разнообразие от комфортни стаи и апартаменти. Размерът на двойната стая е 47м2, което е значително повече от средната за хотелската индустрия - 20м2.

Хотелският комплекс притежава прекрасна градина-парк с богата растителност, заемаща впечатляващата за Слънчев Бряг площ от над 9000м2. В рамките на нейната територия са разположени три големи външни басейна, оборудвани със стилни шезлонги и шатри за прекрасен летен отдих.