Цветовете на 2021 в хотелите на Слънчев бряг

2021 е време на Надеждата. Цветовете на новата година, обявени от Pantone - сиво и жълто, пресъздават жизнерадостното слънце и неутралността на земята.

Жълтото е символ на светлината, яркостта и веселото настроение. Сивото, от своя страна, пресъздава деликатността на неутралната, вечна и здрава основа на скалите. Заедно те се съчетават амбициозно и затоплят вашето ежедневие.

Предвидливо, интериорът на следващите хотели в Слънчев бряг съвпада с новото цветово начало на 2021.

Представяме ви стилния хотел Нобел, предлагащ стаи с изискан интериор в сиво и жълто, разположен далеч от суматохата на централен Слънчев бряг. Предлага ви едно незабравимо и уютно изживяване с безплатен достъп до частен плаж, открит и закрит басейн, както и голяма зона за слънчеви бани и фитнес

Хотел Нобел в сиво и жълто

Следващ е хотел Глобус, само на 100 метра от плажа и с уютен сиво-жълт интериор на стаите. Разполага с просторен вътрешен и външен басейн, където може да се насладите на слънчеви бани и да се възползвате от СПА процедурите на хотела. 

Хотел глобус в сиво и жълто

Препоръчваме и HVD Клуб Бор – хотел, разположен в собствен красив парк и на 150 метра от плажната ивица. Интериорът на стаите му, както и на вътрешният дизайн умело съчетават двата цвята на новата година. Очаквайте множество развлечения в хотела, като СПА  и уелнес център, фитнес зала и плувен басейн.

Хотел Бор в сиво и жълто
сиво и жълто

Последен, но не и по важност, е хотел Барсело Роял Бийч със своят слънчев стаен интериор, намиращ се само на няколко метра от златните пясъци на Слънчев бряг. Предлага просторен плувен комплекс, СПА център и голямо разнообразие от ресторанти, както и лоби бар, където да се насладите на освежаващ коктейл.

Барчело в сиво и жълто