БУЛШАМ ГРУП - фирмата, която създава настилки на тенис кортове за шампиони

Пролетта е време, в което погледите и душите ни се пренасят на морския бряг. През лятото натам се отправят и телата ни. Женствените фигури на дамите и мускулистите тела на мъжете дефилират по плажа, като на подиум от висша класа.

Тези силуети се поддържат преди всичко с активен спорт и движение. Те се извайват някъде по тенис кортове и фитнес зали. Свикнали с редовни физически тренировки, повечето плажуващи предпочитат да спазват режима си и по време на лятната почивка. За морските хора активността е нормално състояние.

В Слънчев бряг и Бургас , Несебър и Свети Влас има изградени тенис кортове. Почти всички работят целогодишно. Местните хора и почиващите ги използват активно. Най-радващото е, че все повече деца посягат към тенис ракетата. Това показва една нова култура.

Днес ще ви прехвърлим към тайните на оня бизнес, който осигурява великолепното покритие, на което са проходил гиганти на тениса като Григор Димитров, Цвети Пиронкова и сестри Малееви.

Булшам груп е българска фирма, която почти 3 десетилетия създава покрития на писти, тенис кортове и стадиони. Намира се само на 30 минути от родния град на най-големия български тенисист. Може би първите му стъпки са точно на червената настилка, създадена от Галин Карагьозов и екипа му. Използваме факта, че в началото на лятото представители на фирмата са в големите морски курорти за реновиране на част от настилките.

От тях научихме думата „шамот“. Казано по друг начин, това е покритие от смлени керамични изделия – тухли и керемиди, направени от висококачествена изпечена глина. Мели се в големи мелници до необходимата фракция.

Шамот става само от старите плътни тухли и керемиди, в които няма примеси от пясък и въглища, а е само чиста червена глина. Този материал има висока пластичност, хигроскопичност и чистота от вредни примеси. Той щади природата и краката на спортуващите.

Шамотът има уникален цвят, който наричаме брик (тухла, теракота). Това е цветът на природната червена глина, в която не са използвани синтетични оцветители.

БУЛШАМ ГРУП произвежда шамот. Важно е, че не просто доставя материалите. Предлага професионални консултации, профилактика и оглед на терена. Гарантира качеството и осигурява поддръжка.

Високо ценен е фактът, че БУЛШАМ има човешкия ресурс от професионалисти, които да осигурят цялостно решение при изграждане на настилки на тенис кортове, лекоатлетически писти и червени терени за волейбол, баскетбол, хандбал, бадминтон. Повечето хотели от висок клас са използвали техните услуги. Спортни клубове и общински центрове са редовни клиенти.

Както разбрахте, нашите хора са наоколо.

Търсете Галин и неговите хора на
телефони: 0888705092, 0894663133, 0882726424, 0888706708
e-mail: bulshamgroup@abv.bg.