Сериалът за Слънчев бряг отново на екран от 26 февруари

От 26 февруари ще имаме още един повод да се усмихваме в петък вечер. Сериалът Съни Бийч се завръща и ще радва зрителите на бТВ с горчиво веселите случки с бандата любимци.

Свежа и романтична, комедията "Съни бийч" се върти около приключенията на компания от истински звезди. Гомес и Ивон, Младен и Дарина ще ни напомнят за ... нещо. Именно в това напомняне се състои успехът на филма.

Как ще се развият отношенията между нахакания Младен и „смотаната“ девойка, в която се влюби? Какво е събрало младите хора в луксозния хотел в курорта? Как е преминало животът им преди да се срещнат? Отговори ще получим съвсем скоро.

Да припомним основния сюжет на сериала "Съни бийч". Той е завъртян около живота на четирима приятели, наети като сезонни работници в Слънчев бряг. Колко актуална е темата дори сега, в месеците на пандемия.

Интелигентни млади хора, и много различни.  Приятелството им е базирано на доверието между тях, на съпричастността, на уважението.  Всеки пази гърба на другия, с риск да си навлече лични неприятности.

Какво ги е довело в Слънчев бряг? Лична история, амбиция, илюзия.  Те работят и се забавляват. И се доказват като професионалисти.

Ще ги раздели ли съдбата?

Невероятните млади актьори вече се наложиха с участия и в други филмови продукции, в театрални постановки, като телевизионни звезди.  Само ще ги споменем: Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова, Виктория Николова, Даниел Пеев.

Историите, разказани в "Съни бийч" ни звучат познато, защото са автентични. Повечето зрители през живота си са заставали в някоя от позициите – дали като сезонен или постоянен работник, дали като собственик или управител, или просто като гост на курорта.

Екипът на SunnyBeach.com пожелава на екипа на сериала успех и зрителски усмивки!

Следете новини и интересни истории тук:  https://www.btv.bg/gallery/seriali/sunnybeach/news/romantichnata-komedija-sani-bijch-tragva-na-26-fevruari-ot-21-00-chasa.html